Home > ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΜΙΖΩΝΩ ΔΕΝ ΜΙΖΩΝΩ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
30, Μάιος 2012

project

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΜΙΖΩΝΩ ΔΕΝ ΜΙΖΩΝΩ

Ένα νέο κίνημα όχι των πολιτών αλλά των επιχειρηματιών ξεπήδησε τις μέρες μας στην Κηφισιά. 

Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΜΙΖΩΝΩ -  ΔΕΝ ΜΙΖΩΝΩ των καταστηματαρχών που δεν θέλουν να δώσουν τίποτε παραπάνω από τα νόμιμα για να εκδοθεί άδεια λειτουργίας του καταστήματός τους.

Προ ημερών εισήχθη στο δημοτικό συμβούλιο σαν ζήτημα της ημερήσιας διάταξης η σφράγιση καταστήματος γιατί δεν είχε εκδόσει ο δήμος άδεια λειτουργίας. Εμβρόντητοι οι παριστάμενοι άκουσαν τον νομικό εκπρόσωπο  της επιχείρησης να λέει ότι τους επισκέφτηκε  αιρετός άρχοντας του δήμου και της ζήτησε "να δώσει κάτι για τον δήμο". Περισσότερα στα πρακτικά του δ.σ.

Λίγες μέρες μετά  ο δήμος σφράγισε  κατάστημα στην Νέα Ερυθραία γιατί αρνήθηκε ο δήμος να εκδώσει άδεια. Περισσότερο στον τοπικό τύπο :

http://flip.isol-servers.net/images/flippingbook/s0.php?i=127/05.jpg.swf

Όλοι ξέρουμε ότι ο λαός μας έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν.

Οι επιχειρηματίες επενδύουν δικά τους κεφάλαια και δίνουν δουλειά σε άλλες επιχειρήσεις, στους δικούς τους και σε άλλους εργαζόμενους, στο κοινωνικό σύνολο. Δίνουν την ψυχή τους και τα λεφτά τους και παίρνουν ρίσκο. Αυτά είναι όλα όσα μπρούν να δώσουν. Δεν τους περισσεύει ούτε ένα ευρώ για άλλους σκοπούς. Δεν είναι φειθωλοί στις δαπάνες, δεν πάνε για τα λίγα. 

Σε αυτούς τους ανθρώπους αξίζουν άλλοι πολιτικοί.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΜΙΖΩΝΩ - ΔΕΝ ΜΙΖΩΝΩ δεν επιδιώκει τη λογιστική διόρθωση των δαπανών των επιχειρήσεων.
 
Είναι πολιτική παρέμβαση για να στερήσει το κίνητρο απ' όσους θεωρούν επάγγελμα την εκλογική αναμέτρηση και βλέπουν τους διοικούμενους σαν ραγιάδες.  
 

Οι καταστηματάρχες αυτοί ανοίγουν μαγαζιά σε καιρούς θύελας και ανέμων. Κυβέρνησαν την επιχείρησή τους και δεν βούλιαξε. Τα κατάφεραν.

Μήπως μας αρμόζουν αυτοί για να κυβερνήσουν τον δήμο μας ; 

Last Updated on 30, Μάιος 2012
blog comments powered by Disqus