Home > ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
Μπουζουξίδικο στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ ; PDF Print E-mail
Written by Administrator   
22, Μάρτιου 2012

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ :

 

Η «Ωραία Ελένη» της Πολιτείας έχει καινούργιο…σπίτι με όλα τα κομφόρ! Cafe, εστιατόριο, sushi bar και club συνυπάρχουν πλέον αρμονικά στο all time clasic spot των βορείων προαστίων.


Το «Dome» είναι ολόφρεσκη άφιξη, όμως το σημείο όπου βρίσκεται, οι περισσότεροι το γνωρίζετε. Δεν είναι άλλο από το «Belle Helene», το οποίο σχεδιάστηκε στα ’60s από τον μεγάλο αρχιτέκτονα Δημήτρη Πικιώνη κι έκτοτε λειτουργούσε ως χώρος διασκέδασης. Έπειτα από αρκετές διαδοχικές μεταμορφώσεις, έφτασε στη σημερινή, ίσως την πληρέστερή του εκδοχή. Το νέο «Dome de Belle Helene» λοιπόν –αυτό είναι το πλήρες όνομά του– λειτουργεί με ολοήμερες και ολονύχτιες διαθέσεις. Θα τολμούσες να το πεις και πολυχώρο αν παρέβλεπες το γεγονός ότι όλα του τα μέρη (cafe, εστιατόριο και club) συστεγάζονται σε μια μεγάλη, convertible αίθουσα. Ανάλογα με τη ροή του κόσμου, χωρίζεται σε ευδιάκριτα τμήματα. Μια συρόμενη πόρτα οριοθετεί μετά τα μεσάνυχτα το club-restaurant, ενώ μια κουρτίνα κρύβει το club κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν έχεις την αμήχανη αίσθηση του άδειου μαγαζιού, ενώ μπορείς να επισκεφθείς το cafe ή το club από διαφορετικές εισόδους και να επιλέξεις το χώρο σου χωρίς να μπερδευτείς.

Χωρίς να έχει κλείσει ούτε ένα μήνα λειτουργίας, το «Dome» δεν δείχνει μόνο πανέτοιμο, αλλά παίρνει ήδη ενθαρρυντικά μηνύματα από τον κόσμο της περιοχής, ο οποίος μοιάζει να ξαναβρίσκει εδώ ένα στέκι για καφέ ή φαγητό. Σ’ ένα χώρο ανοιχτόχρωμο και χαλαρωτικό μπορείς να παραγγείλεις ελαφρά πιάτα, fingerfood αλλά και sushi (σε αρκετά ελκυστικές τιμές), το οποίο παρασκευάζεται με τη φροντίδα των σεφ του «Square Sushi» στο Κεφαλάρι. Το κυρίως μενού της κουζίνας του, πάντως, βασίζεται στη δημιουργική μείξη των μεσογειακών υλικών, αποφεύγει τους ακραίους πειραματισμούς και κρίνεται ικανοποιητικό – αν και κάποια από τα πιάτα του θέλουν ακόμα λίγο «στρώσιμο». Το προσωπικό του εστιατορίου δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή, γρήγορο αλλά και ευέλικτο, ακόμα κι όταν το γεμάτο πλέον club-restaurant κάνει την κίνησή του πάρα, μα πάρα πολύ δύσκολη. Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η διασκέδαση συνεχίζεται στα ίδια τραπέζια. Προτού καταλάβεις ότι η lounge μουσική έγινε μπιτάτη, το club είναι ήδη γεμάτο. Οι DJs παίζουν ένα αρχετυπικό mainstream πρόγραμμα που περιλαμβάνει και επιτυχίες από τα παλιά – προφανώς για να «πιάσουν» την πλειονότητα του κοινού, που πέρασε την εφηβεία του ακούγοντας τα χιτάκια των Roxette, George Michael και Ace of Base. Το ψηλοτάβανο stage του club, εκείνο με τους χρυσούς κίονες και το λευκό κεντρικό bar, γεμίζει σχεδόν ασφυκτικά από όρθιες παρέες. Όσοι πρόλαβαν να κλείσουν τραπέζι στο μικρό υπερυψωμένο πριβέ νιώθουν σαφώς πιο άνετοι, όμως για ν’ απολαύσεις αυτό το προνόμιο, δεν αρκεί μονάχα να είσαι γρήγορος· πρέπει να είσαι και γνωστός. Όχι γνωστός σε όλους, αλλά γνωστός των ιδιοκτητών του χώρου.

Λένε ότι μπορείς να καταλάβεις πολλά γύρω από το κοινό ενός club από τον τρόπο που ντύνεται. Και στο «Dome» τα πουκάμισα είναι περισσότερα από τα T-shirts και τα φορέματα πιο πολλά από τα τζιν παντελόνια. Ο κόσμος του «Dome» είναι λαμπερός, κυρίως γύρω στα τριάντα. Οι θαμώνες κατοικούν στα βόρεια, γνωρίζονται μεταξύ τους και ανοίγουν φιάλες σαμπάνιας, οι οποίες έρχονται συνοδεία πυροτεχνημάτων. Αυτό είναι το τελετουργικό ενός τυπικού παρασκευοσάββατου με mainstream ξεφάντωμα, ενώ για τις Πέμπτες και τις Κυριακές ετοιμάζονται θεματικές live βραδιές.

DATA
  Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά, από τη 1 το μεσημέρι έως τη 1 το βράδυ.
  Μετρ του club είναι ο Θάνος Φλουσκάκος. Μετρ του εστιατορίου είναι ο Γιάννης Καλογιάννης.
  Το club λειτουργεί από την Πέμπτη έως και την Κυριακή.
  Η είσοδος με ποτό για το club κοστίζει € 15. Η απλή φιάλη κοστίζει € 100 και η σπέσιαλ € 120.
  Το πάρκιν στην περιοχή είναι δύσκολο, υπάρχει όμως πάντα προσωπικό που επιταχύνει τη διαδικασία.


Χρ
Contact

697.007.70.50



 

O φιλοξενος χώρος του dome είναι έτοιμος να σας εξυπηρετήσει φτιάχνοντας την μέρα σας. Με την κουζίνα του γεμάτη απο γεύσεις οι σεφ του dome είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν μόνο για εσάς. Ώρα για δασκέδαση και ξεφάντωμα μέχρι το πρώι στο club του dome.

ΠΕΜΠΤΗ: »Demos Beke Live»

(Ο Δημος Μπεκε, η Μαρια Μουστακα και ο Θοδωρης Λιζος εμφανιζονται μαζι προσφεροντας ενα μαγικο μουσικο ταξιδι σε ολους τους παρευρισκομενους.

Ερμηνευοντας κομματια τοσο Ελληνικου οσο και ξενου ρεπερτοριου και μπερδευοντας το χτες με το σημερα προσφερουν μια μοναδικη αναδρομη, ξεκινωντας με επιτυχιες απο τα ’70s και φτανοντας στις επιτυχιες του σημερα.

Αυτο που κανει το ταξιδι αυτο μαγικο ειναι οτι αποτελει συνδυασμο καλης μουσικης και γελιου αφου στο προγραμμα συμπεριλαμβανεται και θεατρικο κομματι.

Προσωποποιησεις, μιμησεις και καλη μουσικη εχουν ως μονο αποτελεσμα την διασκεδαση)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:The Secret

(Το συγκρότημα «The Secret» μεταμορφώνει κάθε Παρασκευή το Dome και ενώνει την Dance Society της Αθήνας με ένα Party που το κύριο του στοιχείο είναι το μυστήριο…

Η Φλώρα Θεοδώρου και ο Πάνος Νικολακόπουλος, νικητές του ευρωπαϊκού διαγωνισμού Eurovoice 2010, έρχονται να οδηγήσουν το Αθηναϊκό κοινό στouς ήχους της Dance και Club Rock μουσικής

Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό concept γεννιέται, από τα χέρια της πολύ έμπειρης Τζίνας Περιμένη…)

ΣΑΒΒΑΤΟ:Mainstream

ΚΥΡΙΑΚΗ: Aλά Ελληνικά (Barbeque & afternoon party)

(Mετά απο 3 χρόνια απουσίας … τα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ PARTIES επιστρέφουν στα Βόρεια Προάστια με ύφος ΕΛΛΗΝΙΚΟ , ΡΑΚΟΜΕΛΑ & ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΟΛΕΜΟ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23-10-2011..
και κάθε Κυριακή..

Tην διασκεδασή στα ύψη έχει αναλάβει να ανεβάσει ο *DJ MENELAOS KOUTSAKOS*)

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 697 00 77 050

 


Στην Πλατεία Πολιτείας, το Dome De Belle Helen είναι ένας πολυχώρος για εταιρικές κυρίως εκδηλώσεις, που ξεφεύγει από τα τετριμμένα, διεισδύοντας στον κόσμο της απροκάλυπτης πολυτέλειας με ζεν αναφορές. Γήινα χρώματα, λιτές γραμμές και έξυπνος φωτισμός κάνουν διάλογο μοντέρνας και παράλληλα μίνιμαλ τοποθέτησης. Η lounge διάθεση είναι έκδηλη στους αναπαυτικούς καναπέδες αλλά και σε όλους τους χώρους –café, restaurant και sushi bar– που διαχωρίζουν οπτικά τη θέση τους με τζαμαρίες. Κάπου εδώ το γευστικό πανόραμα, που συμπεριλαμβάνει μεσογειακή κουζίνα, sushi φυσικά και θεϊκά finger food, αποτελεί από μόνο του αφορμή για business lunches, coffee breaks, cocktail parties ή καθιστό γεύμα. Αν το ζητούμενο είναι ένα ξέφρενο πάρτι, τότε η διασκέδαση αποκτά άλλες διαστάσεις στο club με ρομποτικά και δυνατή μουσική. Το καλοκαίρι όλα αυτά και ακόμα περισσότερα συμβαίνουν εκτός, σε ένα μαγικό κήπο επίσης ζεν φιλοσοφίας και χαλαρής διάθεσης.

Last Updated on 22, Μάρτιου 2012
blog comments powered by Disqus