Home > ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
Δελτίο Τύπου για το κέντρο δίπλα στο σχολείο PDF Print E-mail
Written by Administrator   
22, Αύγουστου 2014

    Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολιτείας

                  Πλ. Πολιτείας, Τηλ.&  FAX 210 6252755, Πολιτεία-Κηφισιά, 145 63

 

 

                                                                                                  Κηφισιά, 1/8/2014

                                                                        Αρ. πρωτ.:  79

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ

Δημιουργεί τουλάχιστον ερωτηματικά η στάση των υπευθύνων αιρετών και υπαλλήλων στο ζήτημα της ανοχής στη λειτουργία καταστήματος αναψυχής πρώην MOEL στην κεντρική πλατεία της Πολιτείας -Κηφισιάς (Πλατεία Κων/νου Καραμανλή ).

Τα δύο τελευταία χρόνια το κατάστημα πρώην MOEL  στην Πλατεία της Πολιτείας παραμένει κλειστό, χωρίς να μπορεί να εκδοθεί νέα άδεια λειτουργίας του καταστήματος που ως γνωστόν βρίσκεται σε  Δημοτικό Χώρο,   καθόσον  το  Οικοδομικό Τετράγωνο   Ο.Τ.  78 έχει  αποκλειστική Χρήση «Χώρος Σχολείου» και με βάσει τα αναρτέα γεωτεμάχια  του  Κτηματολογίου.

Παρ’όλα αυτά άγνωστοι ποιοι και από ποιους εξωθούμενοι προβαίνουν σε    - σχεδόν επί καθημερινής βάσεως - διάφορες οικοδομικές εργασίες τόσον εντός όσον και εις τον εκτός του καταστήματος  Δημοτικό Χώρο καθόσον  το  ΟΤ 78 Ο.Τ.  έχει  αποκλειστική Χρήση «Χώρος Σχολείου».  

 Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολιτείας  κατήγγειλε όλα αυτά  στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου (πολεοδομία κλπ) χωρίς όμως αποτέλεσμα.. Αντίθετα, οι εργασίες συνεχίζονται όλο το διάστημα του καλοκαιριού και απ’ότι δείχνουν τα πράγματα, το κατάστημα ετοιμάζεται να λειτουργήσει, προφανώς χωρίς άδεια,  εκμεταλλευόμενο το μήνα Αύγουστο όπου όλες οι υπηρεσίες  υπολειτουργούν.

Διερωτάται κανείς: γιατί δεν λήφθηκαν  υπόψη  οι καταγγελίες μας με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι  οικοδομικές εργασίες; Ποιος είναι εντεταλμένος να προσταστεύσει τη δημοτική περιουσία; να εφαρμόσει τις αποφάσεις της Δημαρχιακής Επιτροπής  (αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 12207/7-3-2014),  η οποία  αναφέρει ότι οι υπηρεσίες του Δήμου οφείλουν να αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ακίνητο σαν δημοτικό;  και ότι  ο χώρος αυτός θα πρέπει να αποδοθεί στους κατοίκους και  στο Νηπιαγωγείο;

Σας  ενημερώνουμε για μια ακόμα φορά ότι το κέντρο αναψυχής-καφετέρια   πρώην MOEL ετοιμάζεται να λειτουργήσει υπό νέα διεύθυνση  και χωρίς άδεια!,  σε αντίθεση με την  ισχύουσα νομοθεσία και το σχετικό δημοτικό κανονισμό για τα Κ.Υ.Ε.    

Με τη πεποίθηση ότι η νέα δημοτική αρχή θα επιλειφθεί άμεσα του θέματος αυτού.

Το Δ.Σ. του ΦΣΠ 

(τηλ. επικοινωνίας  6972243753)

 

 

 

Last Updated on 22, Αύγουστου 2014
blog comments powered by Disqus